Treceți la conținutul principal

Jocul Linia disponibil gratuit pentru o perioadă limitată

Linia este un joc puzzle pentru Android. În mod normal acesta costă 8,99 RON dar momentan este disponibil gratuit în Magazin Play pentru o perioadă limitată de timp.

Scopul jocului este să trasezi linii drepte conectând forme geometrice de aceeași culoare într-o anumită ordine. Jocul are peste 80 de niveluri. Linia are peste 50 de mii de descărcări și un rating foarte bun de 4,4
Descarcă gratuit jocul Linia pentru Android: Linia

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Editorul video folosit de Hollywood, disponibil într-o versiune gratuită

Când vine vorba de editare video profesională, primele editoare video care vin în mintea oricui sunt Adobe Premier Pro și Final Cut Pro.
Pe lângă acestea două, mai există o companie renumită folosită de Hollywood pentru editarea video profesională.

Avid lansează o versiune gratuită a softului de la Hollywood numită Media Composer First sau MC First. Media Composer este un editor video nonlinear care îți permite să editezi clipuri video instant și nedistructiv.

Deși Media Composer First are toate funcțiile ce pot fi regăsite și în versiunile Pro ale companiei Avid, acesta are totuși câteva limitări.
- doar 5 containere, 4 track-uri video și 8 track-uri pentru audio
- exportarea fișierelor este limitată la H.264 la rezoluție 1080p 60 fps

Din păcate Avid MC First necesită foarte multe resurse pentru a putea fi rulat și utilizat. Acesta este disponibil atât pentru sistemul de operare Windows cât și Mac OS. MC First are cel mai bun reglaj pentru corectarea culorilor, unelte pentru sunet și…

Ce este Windows 10 S

Dupa ce Microsoft a anuntat Windows 10 Creators Update a urmat si lansarea lui Windows 10 S, un sistem de operare dezvoltat cu o atentie deosebita pentru performanta si securitate.
Cand vine vorba de securitatea utilizatorului si a sistemului de operare, Windows 10 S ofera aplicatii livrate doar prin intermediul Windows Store, magazinul de aplicatii de la Microsoft. Procedandu-se astfel, sistemul de operare poate garanta si verifica integritatea si calitatea aplicatiilor instalate de catre utilizator. Tot in sprijinul securitatii vine si browserul Microsoft Edge care, spun cei de la Microsoft, este mai sigur decat Google Chrome si Mozilla Firefox. Ca o completare la securitatea utilizatorului vine si suita de securitate Windows Defender care este parte integrata in sistemul de operare Windows 10 S.
Pentru ca din Windows 10 S lipsesc multe functionalitati precum Registry Editor, Group Policy Editor, CMD (command prompt) si alte elemente, Microsoft ne spune ca sistemul de operare va av…

Aplicațiile antivirus pentru Android sunt ineficiente pentru moment

Cum în acest an amploarea infecțiilor de tip malware a fost tot mai mare, utilizatorii de Android sunt tot mai îngrijorați.
Conform unui studiu făcut de cercetătorii de la Georgia Tech, majoritatea soluțiilor antivirus pentru Android sunt ineficiente.
Cercetătorii au luat 58 din cele mai populare aplicații antivirus pentru Android și le-au testat creând un software care încearcă să instaleze malware pe un device Android, fără să fie detectat.
Din cele 58 de aplicații antivirus pentru Android, doar două au reușit să blocheze infectarea dispozitivului cu malware.
Aceștia mai menționează că aplicațiile de tip antivirus pentru Android pot fi mult îmbunătățite și pot deveni mult mai eficiente.
Dacă nu instalați aplicații din terțe părți/locații ci doar din Magazin Play/Google Play și nu aveți activată opțiunea Surse necunoscut din Setările telefonului secțiunea Securitate, cel mai probabil sunteți deja în siguranță!